Pieni esittely paikallaan

Keitä me olemme?

CBS Suomi on osa kansainvälistä Community Bible Study -organisaatiota.  Toimintaa johtaa Suomen koordinaattori tiimeineen. Omaksi yhdistykseksi (CBS Suomi ry) rekisteröidyimme vuonna 2012. Yhdistyksen hallitus on myös osa tiimiä.

Olemme läheisessä yhteistyössä CBS:n Skandinavian ja Euroopan johdon kanssa. CBS Suomi ei toimi minkään kirkkokunnan alaisuudessa vaan haluaa tehdä yhteistyötä kaikkien kristillisten seurakuntien kanssa.


CBS Suomen 

TIIMI VUONNA 2024

Vasen pystyrivi: Heidi Myrskykari ja Sirkka Ringvall. Heidi on Suomen CBS-koordinaattori, kouluttaja ja kääntäjä. Sirkka on rukouskoordinaattorimme ja hoitaa myös yhdistyksen talousasiat.

Oikea pystyrivi ylhäältä: Daniel Majabacka, Jari Myrskykari ja Harri Merisaari. Daniel on yhdistyksen varapuheenjohtaja. Jari viilaa nettisivuja ja kouluttaa. Harri on yhdistyksen puheenjohtaja ja somevastaavamme.  

Haluamme toteuttaa lahjoillamme lähetyskäskyä ja saada suomalaiset tuntemaan paremmin Jumalaa ja Raamattua. 

Olemme täällä sinua varten! Ota yhteyttä!


CBS pähkinänkuoressa

Taustaa

Community Bible Study sai alkunsa rukousvastauksena. Ensimmäinen ryhmä aloitti Yhdysvalloissa vuonna 1975, ja uusia ryhmiä alkoi syntyä nopeaan tahtiin. Tällä hetkellä CBS toimii 110 maassa ja materiaaleja käännetään 82 kielelle. Virtuaaliryhmien suosio kasvaa koko ajan. Euroopan CBS-perheeseen kuuluu n. 4 600 ihmistä 37 maassa.

Suomen ensimmäinen ryhmä aloitti vuonna 2000. Tällä hetkellä on 10 ryhmää ja n. 90 ryhmäläistä.

Kenelle sopii?

CBS-ryhmät sopivat kaikille, mitään ennakkovaatimuksia ei ole. CBS-ryhmä voi olla esim. seurakunnan pienryhmä, kotisolu, perheen oma ryhmä, työpaikalla kokoontuva ryhmä tai vankilaryhmä. Esim. Alfa-kurssin käyneet löytävät CBS-ryhmästä luontevan kasvupaikan. 

Ryhmä voi kokoontua myös virtuaalisesti, jolloin osallistujat voivat olla missä päin Suomea tahansa. Olemme pitäneet virtuaaliryhmiä, ja ne toimivat yllättävän hyvin!

Lapsille ja nuorille on olemassa omat versionsa CBS-materiaaleista. Tämä mahdollistaa perheiden samantahtisen raamatunopiskelun kullekin ikätasonsa mukaisesti CBS:lle ainutlaatuisella tavalla. Lasten ja nuorten materiaalien suomentaminen on yksi lähitulevaisuuden painopistealueistamme.

CBS ei ole 

  • uskontokunta eikä tunnustuskunta. Toimimme yhteiskristilliseltä pohjalta.
  • kirkkopoliittinen toimija. Keskitymme opetuslapseuttamiseen edistämällä raamatunopiskelua.
  • seurakuntien istuttaja. Autamme seurakuntia ja yksilöjä perustamaan pienryhmiä. Rohkaisemme pienryhmien jäseniä osallistumaan jonkin seurakunnan toimintaan.
  • materiaalitoimittaja. Materiaali on vain yksi osa. Koulutamme ja varustamme ryhmien ohjaajat, seuraamme ja tuemme ryhmien toimintaa ja rukoilemme niiden puolesta.

Haluatko tukea meitä?

Jos jaat näkymme ja arvomme, toivomme että tuet yhdistystämme sekä rukouksin että taloudellisesti. Tukesi turvin voimme järjestää koulutuksia ja esittelyjä, jatkaa materiaalin suomentamista ja lisätä yhdistyksen tunnettavuutta. Samalla tuet kauttamme CBS-työtä muualla maailmassa.

Näin voit tukea CBS Suomi ry:tä taloudellisesti:

  • Perusta ryhmä. Materiaalimaksu on 10 € / hlö / 6 viikon jakso.
  • Liity jäseneksi. Jäsenmaksu on yksityishenkilöltä 20 € / vuosi, seurakunnalta alkaen 40 € / vuosi ja yritykseltä alk. 50 €  / vuosi. Jäsenenä pääset myös mukaan kehittämään toimintaamme.

Ota rohkeasti yhteyttä alla olevalla painikkeella!

Lämmin kiitos tuestasi!


Liity jäseneksi siirtymällä Jäsenhakemus-sivulle.